Een gezonde toekomst voor de Drentsche Patrijshond

Over ons

Als onafhankelijke werkgroep willen wij voor het ras de Drentsche  Patrijshond een gezonde toekomst waarborgen. Dat is onze missie. Dit bij voorkeur in nauwe samenwerking met rasverenigingen, fokkers en eigenaren in binnen- en buitenland en anderen die met het lot van de Drentsche Patrijshond begaan zijn. Want alleen door samen op te trekken maken we kans dit prachtige ras voor de toekomst te behouden.


Jan Faes
Samen met mijn vrouw Simonne en onze vier Drentsche Patrijshonden vormen wij de Faesroedel. Af en toe fokken wij een nestje Drentsche Patrijshondenpups. Dat doen we niet zomaar, want onze eerste zorg is de gezondheid van ouders en pups.


Frans van Dorp
Al vele jaren maak ik mij sterk voor een gezond fokbeleid om erfelijke ziektes als epilepsie terug te dringen. En dat blijf ik ook doen, vandaar mijn deelname aan deze werkgroep.

In Memoriam

Marian Willemsen

4-8-2016 Overleed na een korte ziekte medeoprichtster Marian Willemsen.
Wij herinneren Marian als een fantastische vrouw, super vriendin en dierenliefhebber pur sang. Een baasje uit de 1000 voor haar afgod Kiki. Een medewerker aan het project Fokken zonder Gokken waar we altijd een beroep op konden doen. Een fijne vriendin met een brede kennis van het actuele Drentenwereldje dat we zwaar gaan missen voor de werkgroep.

Zeker zijn we ervan dat Marian nu op een plaats is waar ze geen pijn, geen zorgen meer heeft met haar gezondheid. Marian ons gaat blijven inspireren om samen het met haar opgestarte FzG project tot een goed einde te brengen.
En nu rechtstreeks tot jou Marian, jouw “Kiek”, jouw toeverlaat tot op het einde, gaat niets tekortkomen. Daar gaan we samen voor zorgen.
Namens de Werkgroep, Jan

Bankrekening

Crelanbank, bankrekening BE67103042691687 t.n.v. “Fokken zonder Gokken” ovv “Ik stort…”

Translate:

Vertaalservice

Drentsche patrijshonden worden ook buiten Nederland steeds populairder. Ook daar is interesse in de gezondheid van het ras. Daarom bieden we via Google Language Translator een vertaalservice. Niet perfect, maar beter dan niets!

Deel deze pagina

Facebooktwittergoogle_plusmail

Recente reacties

  Teller (vanaf 27-10-2015)

  • 0
  • 33
  • 516.275
  • 121.778
  Translate »